wellness hotel

Een spa wellness hotel bied je de mogelijkheid om er even helemaal uit te zijn. Zo kun je er niet alleen overnachten, maar zijn er ook speciale faciliteiten voor de nodige extra’s. Wij vertellen je hier alles over de mogelijkheden van deze hotels in Nederland zodat jij daarna direct kunt beginnen met genieten. Tenslotte vertellen we je hoe je concreet op de kosten van een verblijf kunt besparen zodat jij geld overhoudt om aan andere leuke dingen te besteden.

Dit vind je bijvoorbeeld terug bij een wellnesshotel in Nederland

Wat je in een wellness hotel niet wil missen: 

  1. Allereerst zijn er vaak de nodige sauna’s. Denk daarbij aan een infraroodsauna, stoomcabine of Finse sauna. Dat is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens heel gezond.
  2. Bij een wellnesshotel vind je daarnaast meestal ook een zwembad. Voor de broodnodige beweging en ook met ontspanning. Sommige wellnesshotels bieden een compleet 25 meter bad, anderen een jacuzzi.
  3. Het is al helemaal ideaal als je ook een spa beschikbaar hebt. Zo kun je je bijvoorbeeld heerlijk laten masseren of een andere fijne behandeling ondergaan. Uiteraard geldt hiervoor wel een meerprijs, maar een goed hotel kan je daar snel duidelijk over geven.

Voor een wellnesshotel in Nederland hoef jij nooit te veel te betalen

Er zijn verschillende manieren om te besparen op een wellnesshotel. Allereerst is het verstandig om jouw bezoek goed te timen – voor zover dat tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast wil je ook zorgen dat je niet te veel betaalt voor faciliteiten die niet relevant zijn. Hou ook zeker dagen zoals Black Friday en Cyber Monday in gedachten. Verder hebben sommige wellnesshotels een loyaliteitsprogramma dat extra aanbiedingen biedt. Met een kleine tijdsinvestering kun jij zo dus direct geld besparen!